III Pujada a Sant Isidret

Hola a tots/es!!!

Un any mes, i ja en va tres, portarem a terme la Pujada de Sant Isidret. Com ja sabeu es tracte de pujar al punt més alt del terme municipal d’Olost, amb sortida i arribada des del pavelló municipal d’Olost.

A diferència de les dues anteriors edicions, aquest any només hi haurà una única sortida i el recorregut s’ha vist escurçat uns 4km, quedant un total de 16km aproximadament. Les inscripcions seran el mateix dia, gratuïtes pels sòcis/es i 5€ per la resta.

Pel que fa els avituallaments no hi haurà canvis respecte les edicions anteriors i en seran tres de sòlids i líquids. En el moment de l’inscripció s’haurà de dir si és vol l’entrepà en el segon avituallament(St Isidret) o bé, a l’arribada.

Recordem que és una prova no competitiva i el que volem és donar a conèixer l’entorn del poble. Esperem que us animeu a participar en aquesta tercera edició i vingueu a passar una bona matinal.

 

Salutacions,

CE VIA FORA

NOTA: Per qüestions de logística estem valorant fer dues sortides. N’hi haurà una a les 8:30 pels caminadors i una a les 9:00 pels corredors, tot dependrà de la participació.