15è Aniversari CE Via Fora

Hola sòcies i socis!

Enguany el Club celebra el seu quinzè aniversari. Només fa sis mesos de l’última celebració i ja hi tornem a ser.

El 28 de maig de 2003 una colla d’aficionats a la muntanya vam fundar el Club Excursionista Via Fora, amb l’objectiu de promoure tot tipus d’activitat relacionades amb l’excursionisme i amb la muntanya al nostre poble. Durant tot aquest temps hem dut a terme un munt d’activitats i hem posat en funcionament dues instal.lacions esportives de les quals n’estem molt orgullosos: El Bulder Cal Ferrer i el Gym del Centre Cívic.

Així doncs, estem d’enhorabona i tenim ganes de celebrar-ho coincidint amb la 4a Pujada a Sant Isidret, prevista pel proper diumenge 27 de maig:

Durant tot el matí, mentre els caminadors i corredors fan el recorregut que els portara fins a Sant Isidret,  hi haurà instal.lat al camp municipal de futbol d’Olost un rocòdrom exterior i una tirolina que, juntament amb altres activitats, faran les delícies de tothom que hi vulgui participar.

Al migdia, farem un dinar de celebració a la terrassa de les piscines, al que convidem a tots els socis, sòcies i amics a compartir taula per agafar forces per continuar endavant per molts anys més. Us podeu inscriure al dinar a través del whatsapp, en el grup de socis o enviant un correu a info@ceviafora.com

I a la tarda, per païr el dinar hi haurà tir amb arc i bitlles catalanes.

Totes les activitats previstes són totalment gratuïtes i aptes per a petits i grans, excepte les inscripcions a la Pujada a Sant Isidret, que té un cost 5 € i el dinar, que tindrà un preu de 10 € pels socis i sòcies i 12 € per a la resta.

Us animem a tots a participar  a la 4a Pujada a Sant Isidret i a la resta d’aquests actes que hem preparat amb il.lusió, compartint amb nosaltres la celebració del 15è aniversari.

Us hi esperem!

Visca el Club Excursionista Via Fora!