4a Pujada a Sant Isidret

Hola a tots/es!!!

Un any mes, i amb aquest en van 4, portarem a terme la Pujada de Sant Isidret. Com ja sabeu es tracta de pujar al punt més alt del terme municipal d’Olost, amb sortida i arribada que enguany serà a l’esplanada de davant les Piscines Municipals d’Olost.

El recorregut serà de 17 km., aproximadament, i transcorrerà per camins i corriols del nostre municipi. Les inscripcions seran el mateix dia, gratuïtes pels sòcis/es i 5€ per la resta.

Cal destacar que hi haurà dues sortides: A les 8:00 pels caminadors/es i a les 9:00 pels corredors/es

Pel que fa els avituallaments no hi haurà canvis respecte les edicions anteriors i en seran tres de sòlids i líquids. En el moment de l’inscripció s’haurà de dir si és vol l’entrepà en el segon avituallament (St. Isidret) o bé, a l’arribada.

Recordem que és una prova no competitiva i el que volem és donar a conèixer l’entorn del poble. Esperem que us animeu a participar en aquesta quarta edició i vingueu a passar una bona matinal, al mateix temps que us animem a participar amb les activitats que el C.E. Via Fora ha programat per la celebració del 15è aniversari, coincidint amb la Pujada a Sant Isidret:

Durant tot el matí hi haurà un rocòdrom a l’aire lliure i una tirolina instal.lada a l’esplanada de les piscines i al migdia es farà un dinar de germanor a la Terrassa de les Piscines, per tal d’agafar forces per poder continuar promovent l’excursionisme i la passió pels esports de muntanya al nostre poble per molts anys més.

 

Salutacions,

CE VIA FORA