Búlder Cal Ferrer

Cal Ferrer és un búlder, rocòdrom o plafó, situat al carrer Les Escoles d’Olost. És un lloc on s’hi realitza l’activitat de l’escalada, concretament el bloc o búlder.

Es va construir entre l’octubre de 2006 fins al març de 2007 des del C.E. Via Fora i amb diversos col·laboradors.

La inauguració i posada en funcionament va ser el 22 d’abril del 2007.

Durant els dos primers anys s’ha comptat amb uns 30 metres quadrats escalables, amb diverses inclinacions i unes 800 preses. El número de socis durant aquest temps ha estat d’uns 40 aproximadament.

A finals del 2009 s’ha posat en marxa l’acondicionament de l’entrada i l’ampliació de la zona escalable. Així doncs, enguany comptem amb uns 50 metres quadrats escalables (aproximadament) i unes 1200 preses.

Durant l’any 2010 també es van fer reformes, com ara l’aïllament dels sostres i parets per tal de poder escalar els dies d’hivern, i millores en quan a ampliació de zona escalable.

L’any 2011 es van canviar algunes preses antigues i se’n van ficar de noves (volums), amb un total d’unes 1350 preses. Durant el 2012 i gracies a una subvenció concedida per l’ajuntament d’Olost es va procedir a canviar i instal·lar uns nous matalassos homologats per garantir la seguretat i el benestar dels usuaris.

Aquest 2013 volem seguir apostant per continuar invertint per millorar les instal·lacions i mantenint l’espai agradable per els escaladors, el nostre objectiu es poder instal·lar un sistema sanitari i de calefacció mes òptim pels dies fred de l’hivern, a part de seguir amb la gestió del manteniment periòdic, per satisfer els prop de 70 usuaris.

Durant aquests anys s’han anat fent algunes trobades que ens serveixen per canviar les presses de lloc i aprofitar per fer la seva neteja. Aquest any i dintre dels actes del 10 aniversari també ho renovarem.

bulder1 bulder2 bulder3 bulder4